Sponsors

                 Flexvak-logo Zinloos Geweld    ZwartGroot        logo_rox_cafe            logo_bubbles     logo_glasserivcedekok      logo_kia       rricm-mockup2       

Sponsorplan 2018/2019

Inleiding

Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging zvv Amersfoortse Boys uit Amersfoort. ZvvAB is een jonge, ambitieuze en verfrissende amateurzaalvoetbalvereniging, die gebruikt maakt van sporthal De Bokkeduinen in Amersfoort. Met bijna 200 actieve leden en vele vrijwilligers die grotendeels woonachtig zijn in Amersfoort, vervult ZvvAB een belangrijke maatschappelijke functie. Natuurlijk draait het bij ZvvAB in de eerste plaats om voetbal, maar daarnaast ontplooit ze diverse andere activiteiten. ZvvAB is méér dan een voetbalclub

ZvvAB is met 15 teams de grootste zaalvoetbalclub van Amersfoort. De selectie komt uit in de Eerste klasse, terwijl de overige teams in de tweede klasse tot en met de 5e klasse acteren.

ZvvAB staat geregistreerd bij de KNVB en wordt geleid door een bestuur bestaande uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, en een Algemeen lid. ZvvAB kenmerkt zich als een ambitieuze vereniging waarin naast een competitieve kant, oog voor teamprestatie en fairplay ook veel aandacht wordt besteed aan de gezellige kant van de sport en aan het stimuleren van sport in de regio door jonge spelers een kans te geven om zich aan te sluiten bij onze vereniging. Onze vereniging zorgt voor een sterke verbondenheid door regelmatig oefenwedstrijden onderling te spelen en door activiteiten te organiseren waar de leden elkaar ontmoeten. Naast onze wedstrijddagen zijn er teams die doordeweeks onderling trainen om zo een hoger speel niveau te creëren.

Onze wedstrijden worden in en om Amersfoort gespeeld. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld in een eigen accommodatie, te weten sporthal De Bokkeduinen. Als zaalvoetbalvereniging kunnen wij niet zonder sponsoren. ZvvAB is financieel gezond, maar om de jaarlijkse kosten van deelname aan de KNVB competitie, benodigde kleding, tassen, ballen en overige benodigdheden te kunnen betalen, maar ook om sportevenementen te kunnen blijven organiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe sponsoren.

Interessant voor u te weten is dat wij op dit moment de mogelijkheden hebben voor nieuwe kleding- en hoofdsponsoring. Hierdoor bent u voor een langere tijd verzekerd van maximale naamsbekendheid bij uw directe doelgroep in de regio.

Waarom is sponsoring voor u interessant?

Door shirtsponsoring of ander soort reclame zult u uw naams- of merkbekendheid aanzienlijk vergroten bij uw directe doelgroep. Onze vereniging telt nu ongeveer 200 leden tussen de 18 en 50 jaar, allemaal woonachtig in Amersfoort of directe omgeving. Door uw naam aan ons te verbinden bent u verzekerd van directe betrokkenheid bij uw (potentiele) klant en kunt u van onze leden extra aandacht en klandizie verwachten. U krijgt als sponsor de mogelijkheid om meerdere malen per jaar alle clubleden (via onze groepsmail) te benaderen met speciale acties of informatie omtrent uw bedrijf, product of service.

Maar uw naamsbekendheid reikt verder dan onze clubleden alleen. Zoals al eerder vermeldt, onze teams spelen wekelijks competitie in Spakenburg, Bussum, De Bilt, Soest, Utrecht, Amsterdam, Baarn, Naarden, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. In seizoen 2015-2016 speelde elk team van ZvvAB in totaal 22 KNVB wedstrijden tegen 12 verschillende teams uit de regio.  Leuk om te weten: voor en na onze wedstrijden spelen andere lokale zaalvoetbalteams hun wedstrijden. Dit is niet onbelangrijk voor u als sponsor. Het bereik van uw (merk)naam is daardoor nog groter!

Sponsoring van ZvvAB is dus een uitstekende manier om in contact te komen met  toekomstige klanten, leveranciers en/of medewerkers uit de regio en uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast wordt onze website regionaal bekeken door meer dan 250.000 unieke gebruikers op jaar basis. Dit komt door onze actuele competitiestand voor het 1e en 2e team. Wij verwerken alle uitslagen sneller dan de KNVB. Hierdoor trekken wij wekelijks meer dan 500 unieke bezoekers. Ook onze Facebook pagina kent een goed bereik. Een geplaatst bericht wordt bekeken door ruim 3000 mensen! En dan hebben we nog de publicaties in de lokale kranten waarin wij maandelijks te vinden zijn.

Als organisatie sponsort u een jong, dynamisch sportteam met ambities in een groeiende tak van sport. Zaalvoetbal is een nette sport. En als team, maar ook als vereniging, hebben wij dan ook fairplay en sportief gedrag hoog in het vaandel. Onze vereniging werkt geheel volgens de voorschriften van de KNVB. Wij zijn representatief voor uw bedrijf en dragen uw bedrijfsnaam met trots. Daarnaast liggen onze tarieven beduidend lager dan bij commerciële instellingen met eenzelfde doelgroep bereik. Interessant voor u als bedrijf is dat sponsoring fiscaal aftrekbaar is. Deze kosten worden als professionele uitgaven beschouwd die dan ook in deze hoedanigheid voor u aftrekbaar zijn.

Met het sponsoren van ZvvAB doet u meer dan het investeren van alleen financiële middelen, u draagt ook bij aan de maatschappelijke functie die een vereniging als de onze heeft. Als team willen we natuurlijk ook graag iets terug doen, want wij zijn dankbaar voor uw bijdrage. Hieronder meer…

Onze sponsorpakketten

Zvv Amersfoortse Boys heeft voor haar sponsoren een aantal sponsorpakketten samengesteld, welke hieronder te vinden zijn. Voor alle pakketten geldt dat voor de duur van de overeenkomst er de voorkeur is van een 3-jarige verbintenis.


*Platinum* selectiesponsor 
Bedrijfsuiting op de ter beschikking gestelde wedstrijdkleding 1e en 2e team

Bedrijfsuiting op de ter beschikking gestelde sporttassen

Team foto A3 formaat ingelijst

Bedrijfsuiting (naamsvermelding en bedrijfslogo) op de website

Reclame ruimte op de website

Vermelding in lokale en/of regionale media

Op frequente basis leden benaderen met bedrijfsadvertenties

Bedrijfsuitingen in de sporthal (folders, catalogus, klein reclamebord met logo)

Bedrijfsuiting op affiche voor thuiswedstrijden 1e en 2e team

Bedrijfsuiting tijdens evenementen (bijv. toernooiblad)

Uitnodiging jaarlijkse sponsor bijeenkomst

Organiseren zaalvoetbal clinic voor uw bedrijf en/of deelname toernooi


*Goud* kledingsponsor
Bedrijfsuiting op de ter beschikking gestelde wedstrijdkleding van ‘n team

Bedrijfsuiting (naamsvermelding en bedrijfslogo) op de website

Team foto A3 formaat ingelijst

Bedrijfsuiting op affiche voor thuiswedstrijden 1e en 2e team

Bedrijfsuiting tijdens evenementen (bijv. toernooiblad)

Uitnodiging jaarlijkse sponsor bijeenkomst


*Zilver* topsponsor

Extra 2e, 3e, 4e, 5e logo op wedstrijdshirt

Team foto A3 formaat ingelijst

Bedrijfsuiting (naamsvermelding en bedrijfslogo) op de website

Bedrijfsuiting op affiche voor thuiswedstrijden 1e en 2e team

Bedrijfsuiting tijdens evenementen (bijv. toernooiblad)

Uitnodiging jaarlijkse sponsor bijeenkomst


*Brons* subsponsor  

Ter beschikking stellen van 15 Brazuca wedstrijdballen

Team foto A3 formaat ingelijst

Bedrijfsuiting (naamsvermelding en bedrijfslogo) op de website

Bedrijfsuiting op affiche voor thuiswedstrijden 1e en 2e team

Bedrijfsuiting tijdens evenementen (bijv. toernooiblad)

Uitnodiging jaarlijkse sponsor bijeenkomst


Overige losse mogelijkheden

Reclame ruimte op de website – € 100,00

Bedrijfsuiting op de ter beschikking gestelde sporttassen  Adidas – 450,00

Bedrijfsuiting op de ter beschikking gestelde sporttassen  Telstar  – € 250,00

Lid worden van “Club van 50”    – €     50,00


Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging? Neem dan vrijblijvend contact op met

Demi Noslin

 T.: +31 (0) 6 465 467 57

zvvamersfoortseboys@gmail.com