Club van 50

 

Informatie club van 50

 

De club van 50 zet zich in om verschillende wensen binnen onze vereniging mogelijk te maken zodat devereniging er sterker en beter van wordt. Maar het realiseren van zaken binnen onze vereniging kost geld. Om aan diverse wensen/verbeteringen een extra impuls te kunnen geven is de club van 50 opgericht.

 

Club van 50 voor de gehele vereniging

 

De opbrengsten die gegenereerd worden door de club van 50 gaan we gebruiken voor de gehele vereniging. De club van 50 zet zich in om verschillende zaken binnen de vereniging te realiseren. Of dit nu betrekking heeft op senioren, jeugd of ter verbetering van onze accommodatie. Je ziet, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de club van 50.

 

Wat doet de Club van 50 voor u als lid

 

  • Voor iedereen die lid wordt van de club van 50 hebben we een leuke attentie, uiteraard in de kleuren van zvv Amersfoortse Boys. 
  • Als lid van de club van 50 word je naam op de website van zvv Amersfoortse Boys vermeld.

 

Wie kunnen lid worden en hoe word je lid?

 

Iedereen die zvv Amersfoortse Boys een warm hart toedraagt kan lid worden. Leden, donateurs, vaders, moeders, teams, commissies of een groep mensen kunnen lid worden van de club van 50. Ook kunnen bedrijven natuurlijk lid worden van de club van 50.

 

Hoe kan ik lid worden?

 

Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Het aanmeldingsformulier zenden naar zvv Amersfoortse Boys, Jonathangaarde 12, 3824 ZL Amersfoort, of mailen naar info@zvvamersfoortseboys.nl 

 

Contributie 

 

De contributie bedraagt € 50,00 per jaar. Uiteraard mag je bijdrage ook groter zijn, op het aanmeldingsformulier kun je ons laten weten welke bijdrage je gaat overboeken. Het verschuldigde bedrag moet voor 1 februari van een jaar op de rekening van de club van 50 staan. Word je lid in de loop van een jaar dan dient de contributie voor de 1e van de maand volgend na de maand van aanmelding op de rekening te staan.

 

Klik hier om een aanmeldingsformulier aan te vragen

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *